11/21/2012

Sneak Peek

Just a little sneak peek of Tuesday's look! Now I'm waiting here with a cup of cappuccino in Star Bucks Antwerp for a friend. It's because tonight I'm going see The xx live! Can't wait to enjoy and sing a long! Anyone who has seen them live?

12 comments:

 1. ja ikke hihi! veeel plezier lieve gladys!
  ben benieuwd nr je nieuwe look!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi het was gewoon geweldig!!!! :D ik wil meeeer!

   Delete
 2. you're so pretty! jealous of you, I loooove the XX - have fun :-)
  following you now lovely x
  yasmin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh you're so sweet! Hihihi thank you Yasmin! :D I had loads of fun!
   Thank you dear!! I'm following you too! You look like a pretty sweet girl! Love your blog!

   Delete
 3. Replies
  1. Hiihi thank you Jeline!! :D It was amazing!!!!

   Delete
 4. oh my you look so gorgeous me love! i wish i had a good photographer buddy to take me looks :3 then i wouldnt look so awkward wif me tripod!
  might i ask, why do you separate when you post looks? :o do you have a schedule? hehe that would be so fancy!
  and i am so jealous you are going to the xx.. have fun me dear!
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaw thanks girl! But you look so pretty on your pictures!
   The last time I did this was on schedule, but this one not. I had nothing to do and I was like alone at starbucks and I thought I'll post something and I had this pictures, so yeah hahaha
   Thank you it was perfect!! xx

   Delete
 5. Hey Gladys,
  ik kom ook uit België, uit Brasschaat, en ik ben echt fan van je! Je hebt echt een leuke stijl en een keitoffe blog :)
  Ken je beautycrush? Da's een youtuber, echt bekend, en ze heeft op haar tumblr een foto van jou gereblogd! Toen ik dat zag kreeg ik even een hartaanval! Haha, zooo jaloers, zij is echt fantastisch! (http://dollhousexo.tumblr.com/post/36355793424)
  Maar ik heb eigenlijk een vraagje: ik zou ook graag beginnen bloggen/lookbooken, maar... hoe begin je daaraan? Zeker als Belg? Heb je soms tips?
  Sorry als dit een rare reactie is! :p
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Eva! Dankjewel voor de lieve woordjes! :D
   Ja ik ken haar! Ik kijk zelfs naar haar video's op youtube! Zo zalig! Ik wist dit totaal niet! Dankjewel om dit mee te delen, echt zalig, haha!
   Goh tips, ik weet het eigenlijk niet. Ik ben eigenlijk eerst begonnen met Lookbook en toe vond ik het spijtig dat ik niet meer kon tonen dan wat ik te tonen had op Lookbook. Dus besloot ik om aan een blog te beginnen. Ik had toen niet echt zo de vibes en het gevoel van "oh bloggen zo cool enzo, dat doe ik graag". Neen totaal niet. Toen ik verder Lookbookde zijn er mensen beginnen kijken op mijn blog en zijn er dan mensen mij gaan volgen en comments te sturen. En het is juist de communicatie die zo leuk is, de interactie tussen verschillende mensen en bloggers. Lookbook heeft me echt wel verder geholpen met het bloggen. Ik heb dan ook zo andere blogs leren kennen en werd ik zo geïnspireerd om verder te bloggen. Ook tumblr heeft me daarbij geholpen. Bloggen, lookbook, tumblr... dat vraagt allemaal zijn tijd. Je moet gewoon verder doen ook al heb je misschien in het begin een paar fans of volgers. Bij iedere blogger of lookbooker was dat zo. Gewoon verder doen en jezelf blijven. Met den tijd gaan er meer en meer mensen je blog lezen of je looks leuk vinden. Geduld, doorzettingsvermogen, en jezelf blijven dat is mijn tip! Ook bloggen is een vorm van een online dagboek en is ideaal om je ideeën en inspiraties te delen!
   Hopelijk helpt dit een beetje! Dus ik zie je binnenkort zeker bloggen of lookbooken?

   Veel liefs Gladys

   Delete